• Головна
  • “Батьківщина” вимагає від Президента призначення перевиборів на 26 окрузі в Дніпропетровську
Реклама
17:31, 28 жовтня 2014 р.

“Батьківщина” вимагає від Президента призначення перевиборів на 26 окрузі в Дніпропетровську

Реклама

Представники кандидату від політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” по 26 округу (Бабушкінський та Кіровський райони Дніпропетровська) Олексія Чеберди заявили про масові порушення під час підрахунку голосів.

За даними екзіт-пулу Олексій Чеберда впевнено перемагав на окрузі, проте виявилось, що за результатами перерахунку бюлетенів, що проходили з порушенням законодавства, перемогу може отримати кандидат від “Правого сектору” Андрій Денисенко. При цьому ця політична партія отримала в цілому по Дніпропетровській області всього 2 %.

«В окружну виборчу комісію (ОВК) бюлетені привозились у великих коробках з отворами, достатніми для вільного вкидання будь-яких паперів. Також більшість протоколів дільничних комісій абсолютно не відповідали законодавству, а переписували їх фактично у коридорах ОВК. Тим часом відкриті та розірвані мішки з бюлетенями були звалені на першому поверсі будівлі окружної комісії,  куди мали доступ будь хто. Крім того, процес передачі протоколів та бюлетенів усіляко штучно затягувався. БЮТ подає заяву в правоохоронні органи щодо чисельних порушень та звертається до Президента України Петра Порошенка щодо призначення перевиборів на 26 окрузі. Необхідно захистити демократію і забезпечити чесне воєвиявлення українців», - заявила голова Дніпропетровської обласної організації „Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина” Антоніна Уляхина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...